Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

05 апр Kako odabrati kosačicu
1 3908
Da bi ste odabrali kosačicu koja je po Vašoj meri i u skladu sa vašim potrebama potrebno je ispitati sledeća tri kriterijuma.VELIČINA TRAVNJAKAPrvi važan kriterijum u odabiru kosačice je upravo veličina travnjaka koji želite da kosite. Villager modeli električnih, akumulatorskih i lakih motornih kosačica su vrlo pogodni za košenje malih i srednje m..
27 мар Pravilna tehnika košenja travnjaka
0 421
Za travnjak koji izgleda sjajno potreban je redovan režim košnje koji podstiče travu da razvije fino lišće. Takođe održava rast bujnim i gustim, i sprečava širenje korova i mahovine.Najveća greška koju većina ljudi pravi prilikom košenja travnjaka je prenisko košenje. Ovo je poznato kao 'skalpiranje' trave i može je ozbiljno oslabiti.Za normalne tr..
05 мар Aparat za zavarivanje
admin 0 406
Ručno elektrolučno zavarivanje (REL,  eng. MMA) ili štapno zavarivanje je proces koji topi i spaja metale zagrevajući ih pomoću luka između obložene metalne elektrode i radnog komada. Spoljašnja obloga elektrode pomaže pri pravljenju luka i i obezbeđuje zaštitni gas i oblogu troske (šljake) kako bi var zaštitila od kontaminacije. Jezgro elektr..
28 феб Kako odabrati kultivator
admin 0 407
Da bi ste odabrali kultivator u skladu sa vašim potrebama potrebno je odgovoriti na sledeća tri pitanja.1. ELEKTRIČNI ILI BENZINSKIPrvi važan kriterijum u odabiru kultivatora je taj da li želite motorni ili električni pogon. I jedni i drugi imaju svojih prednosti tako da ne postoji samo jedan tačan odgovor. Ukoliko obrađujete manju površinu, rasadn..
28 феб Kako odabrati pumpu
0 452
Da biste odabrali pravu, potrebno je ispitati sledeće kriterijume.ELEKTRIČNE ILI BENZINSKEPrvi važan kriterijum u odabiru je taj da li želite motorni ili električni pogon? Ukoliko Vam je potrebna pumpa za napajanje domaćinstva vodom, a nemate pristup vodovodnoj mreži, odaberite neki od električnih hidropaka. Ako Vam je  otrebna pumpa za navodnjavan..
27 феб Kako odabrati prskalicu?
admin 0 286
Da bi ste odabrali prskalicu u skladu sa vašim potrebama potrebno je odgovoriti na sledeća tri pitanja.RUČNA, MOTORNA ILI AKUMULATORSKA?Villager u svom asortimanu ima različite modele kako ručnih, motornih, tako i akumulatorskih prskalica. U zavisnosti od obima posla, brzine rada i mestu primene u mnogome će uticati na Vaš izbor modela prskalice.NA..
Prikaži od 1 do 6 od 6 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga. Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.