Menu
Your Cart

O nama

Krug Color Group d.o.o. je osnovan pre 20 godina, ali je kroz godine postojanja razvio i proširio svoju ponudu i usluge. Svojim inovativnim pristupom, Krug Color Group d.o.o. se trudi da bude u korak sa najnovijim trendovima i tehnologijama u industriji građevinskih i zanatskih materijala.

Preduzeće je uvek u potrazi za novim proizvodima i tehnologijama, kako bi ponudilo svojim kupcima najbolje i najnovije proizvode. Svojom kvalitetnom ponudom, Krug Color Group d.o.o. je stekao veliki broj zadovoljnih kupaca.

Krug Color Group d.o.o. je takođe poznat po svojoj društvenoj odgovornosti. Preduzeće aktivno podržava lokalnu zajednicu, kroz razne humanitarne projekte i donacije. Takođe, Krug Color Group d.o.o. se trudi da bude ekološki osvešćen, nudeći proizvode koji su bezbedni za okolinu i smanjuju štetu po životnu sredinu.

Svojim stalnim usavršavanjem i razvojem, Krug Color Group d.o.o. planira da nastavi sa svojim uspešnim poslovanjem i da se još više proširi na tržištu. Cilj preduzeća je da ostane lider u svojoj industriji, nudeći kvalitetne proizvode i usluge, ali i da svojim poslovanjem doprinese razvoju lokalne zajednice i očuvanju životne sredine.

Ukupno gledano, Krug Color Group d.o.o. je preduzeće koje ima dugogodišnje iskustvo, široku ponudu proizvoda i usluga, stručan i posvećen tim, kao i visok nivo društvene odgovornosti. Svojim poslovanjem i pristupom, Krug Color Group d.o.o. je stekao veliki broj zadovoljnih kupaca i planira da nastavi sa svojim uspešnim putem i dalje.
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga. Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.