Menu
Your Cart

Poziv majstorima

Poštovani majstori,

Krug Color Group d.o.o. Vas poziva na saradnju! Kao vodeći trgovac građevinskim materijalima, nudimo širok asortiman proizvoda koji će Vam biti od velike pomoći u Vašim radovima.

Kao naši verni kupci, želimo nagraditi Vašu vernost i dati Vam priliku da ostvarite dodatne uštede. Stoga, želimo Vam ponuditi poseban program koji će Vam omogućiti da dobijete rabat za kupovinu u našoj prodavnici.

Sve što trebate učiniti jeste da nam se pridružite u našem programu saradnje i redovno kupujete naše proizvode. Kao rezultat toga, dobićete posebne popuste na kupovinu, što će Vam pomoći da uštedite novac na Vašim materijalima.

Program saradnje posebno je namenjen majstorima Molerima, Fasaderima, Keramičarima i Vodoinstalaterima, koji se često susreću sa potrebom za kupovinom velikog broja materijala i alata. Želimo Vam olakšati posao i omogućiti Vam najbolje uslove za kupovinu.

Pridružite se našem programu saradnje i ostvarite dodatne uštede na Vašim materijalima. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našem programu.

Posebne pogodnosti čini kupovina materijala za krečenje putem internet sajta www.svejetu.rs što ima mnogo prednosti u odnosu na tradicionalnu kupovinu u prodavnici. Nekoliko ključnih prednosti su:

  • Širok asortiman proizvoda: Na internet sajtu www.svejetu.rs možete pronaći širok asortiman boja, lakova, valjaka, četkica i ostalog potrebnog materijala za krečenje. Takođe, lako možete uporediti cene i karakteristike različitih proizvoda.
  • Jednostavna kupovina: Kupovina materijala za krečenje putem internet sajta www.svejetu.rs je vrlo jednostavna. Sve što je potrebno je da odaberete željene proizvode, unesete adresu za isporuku i izvršite plaćanje. Vaši proizvodi će biti isporučeni na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.
  • Ušteda vremena: Kupovina materijala za krečenje putem internet sajta www.svejetu.rs omogućava Vam da uštedite vreme koje bi inače proveli odlazeći u prodavnicu i čekajući u redovima. Takođe, možete kupiti materijale u bilo koje doba dana ili noći.
  • Kvalitetna usluga: Kupovina putem internet sajta www.svejetu.rs takođe vam omogućava pristup kvalitetnoj usluzi kupaca, jer je tim stručnjaka za kupovinu dostupan da Vam pomogne u svim fazama procesa kupovine, od izbora proizvoda do isporuke.
  • Ušteda novca: Kupovina materijala za krečenje putem internet sajta www.svejetu.rs takođe Vam omogućava uštedu novca, jer se često nude posebne ponude i popusti kao i redovni rabati, a takođe možete uporediti cene proizvoda sa drugim prodavcima i odabrati najbolju opciju za Vas.
  • Ukratko, kupovina materijala za krečenje putem internet sajta www.svejetu.rs omogućava Vam da uštedite vreme, novac i pruža Vam širok izbor proizvoda, kvalitetnu uslugu kupaca i jednostavnu kupovinu.


Srdačno,
Krug Color Group d.o.o.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga. Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.